ninja

Go down

ninja Empty ninja

Post by username on Wed Jul 01 2015, 10:52

Salut! Sunt de ceva vreme in grup doar ca nu mi-am facut simtitia prezenta ( pentru ca sunt un ninja ). Acum cred ca sunt pregatit sa imi spun povestea .
Totul a inceput cand eram mic si dragut, pe vremea cand duelistii erau peste tot ...
Aveam un grup de 5 eu fiind mezinul acestuia, eram 3 baieti si 2 fete. Si desi eram cel mai mic eram si cel mai rau Cool .
Imi amintesc cand un baiat de clasa 7 pe care nu-l cunosteam deloc, eu fiind foarte mic atunci ,m-a provocat odata la un duel: castigatorul tragea o carte a oponentului si o pastra. Nu mai jucasem niciodata asa, dar pachetul meu de lumina nu ma dezamagit niciodata. L-am batut pe tip si am castigat un Spiral Grass. Nu e era cine stie ce carte dar inca o am pusa la loc de cinste.
Dar vremurile au trecut si nu m-a mai provocat niciun strain. Am ramas numai cei 3 baieti si mai veneau si fetele din cand in cand. Dar cum duel masters-ul e la fel ca ebola, contagios si fara leac, grupul nostru a devenit si mai mare. Acum eram vreo 10, eram chiar foarte multi pentru vremurile grele care le duceau duelistii atunci. Dar cum viata unui duelist e grea din 10 nu am mai ramas decat 5, ceilalti plecand la facultate sau avand alte probleme.
Dar asta nu ne-a oprit am vorbit cu un prieten sa mergem in parcul orasului si sa scriem cu un ceva ascutit pe fantana arteziana, care e oprita mai tot timpul, " vom juca duel masters la batranete ". Lucru care e destul de amuzant sa vezi 2 batranei care se joaca duel masters "ce scrie aicea ? Ca nu vad . "
Si desi am am convins un magazin sa aduca carti duel masters in oras tot vreau ceva nou, si aici intervine grupul asta magic de duelisti, unde pot invata despre cartile OCG si despre multe altele . pigusername

Mesaje : 1
Data de inscriere : 2015-04-18

View user profile

Back to top Go down

ninja Empty Re: ninja

Post by quasarblazar on Wed Jul 08 2015, 17:23

Salut man. Sa ma provoci la un duel, dar lasa, ca aflu eu cine esti si te provoc eu. Poti sa te ascunzi dar nu te poti ascunde, o vorba veche de pe Luna asa zice. Haha1
quasarblazar
quasarblazar
Knights of Gaia
Knights of Gaia

Mesaje : 54
Data de inscriere : 2015-02-13
Localizare : Vaslui

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum